>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Крищенко назвав основні ризики під час фіналу ЛЧ

Серед основних - терористична загроза, дрібний криміналітет і масові бійки вболівальників.

Крищенко назвав основні ризики під час фіналу ЛЧ
Фото: police.gov.ua

Голова поліції Києва Андрій Крищенко розповів, над запобіганням яким загрозам працює поліція столиці під час проведення фіналу Ліги чемпіонів УЄФА.

Про це повідомляє "112 Україна".

Серед основних - терористична загроза, дрібний криміналітет і масові бійки вболівальників.

"Основна загроза - терористична. Для запобігання їй ми щільно співпрацюємо з СБУ. Також очікуємо активізації дрібного криміналітету - злодіїв, кишенькових злодіїв. Для запобігання цій загрозі на вулиці Києва вже виведено додаткові патрулі", - розповів він.

Окрім того, за словами Крищенка, можливі бійки між футбольними фанатами. Для цього будуть задіяні додаткові сили правоохоронців. "Також у Києві збереться багато футбольних фанатів, після матчу хтось буде засмучений поразкою своєї команди, хтось радітиме перемозі своєї команди. Можливі масові бійки. Для їх недопущення й

охорони громадського порядку на вулицях будуть додаткові наряди правоохоронців", - зазначив Крищенко.

Усього в столиці під час фіналу ЛЧ чергуватимуть близько 10 тис. правоохоронців. Серед них - бійці Нацгвардії, поліцейські Києва, співробітники ДСНС, патрульна поліція і правоохоронці, залучені з інших регіонів.

Нагадаємо, в Києві через фінал Ліги чемпіонів оголошено підвищений рівень терористичної загрози.

Фінальний матч ЛЧ-2018 між англійським "Ліверпулем" і іспанським "Реалом" пройде на НСК "Олімпійський" у Києві 26 травня.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram