ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики обстріляли Зайцеве з важкої артилерії

Про пошкодження наразі не повідомляється.

Бойовики обстріляли Зайцеве з важкої артилерії
Архивное фото
Фото: Пресс-центр АТО

За минулу добу, 11 травня, російсько-окупаційні війська 50 разів порушували Мінські домовленості, з них 19 разів із застосуванням важкого озброєння. Зокрема, бойовики обстріляли населений пункт Зайцеве у Донецькій області. Про це повідомляє штаб ООС.

"Окупанти вкотре, порушуючи норми Міжнародного гуманітарного права, близько 20:00 11 травня обстріляли зі 120-мм мінометів населений пункт Зайцеве", - йдеться у повідомленні.

Активні бойові дії тривали на всіх напрямках: ситуація залишалася складною і контрольованою, повідомляє штаб ООС.

У Луганській області в районі населених пунктів Кримське, Троїцьке і Новозванівка інтенсивність боїв зросла з настанням темного часу доби.

Більш напружена ситуація склалася на донецькому напрямку, де цілодобово тривають бої в районах населених пунктів Верхньоторецьке, Кам'янка, Авдіївка, Опитне, Піски.

Активні оборонні дії підрозділи Об'єднаних сил вели також в районах населених пунктів Гнутове і Широкине на Маріупольському напрямку.

В результаті адекватної відповіді, за даними розвідки, знищено трьох і поранено чотирьох окупантів російсько-терористичних військ.

Під час бойових дій трьох українських захисників поранено, їх евакуювали в госпіталь. Протягом цієї доби, 12 травня, втрат немає.

Нагадаємо, вчора КПВВ "Маріїнка" призупиняв роботу для недопущення провокацій з боку бойовиків.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram