ГоловнаСуспільствоВійна

Доба в зоні АТО минула без втрат, - штаб

Бойовики 22 рази порушили режим тиші на Донбасі.

Доба в зоні АТО минула без втрат, - штаб
Читаємо ранкові новини з інтернету
Фото: Макс Левин

За минулу добу бойовики 22 рази порушили режим припинення вогню на Донбасі. У результаті обстрілу втрат серед військовослужбовців немає.

Про це повідомляє прес-центр антитерористичної операції у Фейсбуці.

На Луганському напрямку з настанням сутінків терористи активізували обстріл поблизу населеного пункту Луганське. З 21:00 і майже до півночі бойовики майже що дві хвилини вели вогонь з мінометів калібру 120 мм і 82 мм по оборонних укріпленнях українських військових, випустивши загалом близько 100 мін. Також з мінометів противник обстрілював захисників Лозового, Кримського та Зайцевого. У районі Троїцького і Новоолександрівки окупанти здійснювали прицільні обстріли українських опорних пунктів з БМП і піхотного озброєння.

На Донецькому напрямку ввечері зі 120-міліметрових мінометів бойовики вели вогонь поблизу Водяного, а з тієї самої зброї 82-го калібру - біля Березового. Біля Богданівки терористи застосовували озброєння БМП і стрілецьку зброю.

"Для придушення вогневої активності противника у випадках, коли обстріли становили безпосередню загрозу життю і здоров'ю наших воїнів, військовослужбовці відкривали по ворогу прицільний вогонь з не забороненого Мінськими домовленостями озброєння", - відзначають у штабі.

Нагадаємо, в понеділок вдень бойовики обстріляли прифронтову Авдіївку, в результаті чого була пошкоджена лінія електропередач. Місто близько півгодини було знеструмлене.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram