ГоловнаСуспільствоЖиття

Полковника Мамчура вивозять із Криму, - дружина

Також є інформація про те, що всіх захоплених 6 українських військових везуть у бік переходу "Чонгар"

Полковника Мамчура вивозять із Криму, - дружина
Фото: EPA/UPG

Командира бригади тактичної авіації в Бельбеку Юлія Мамчура вивозять із Криму в бік Києва.

Про це повідомила дружина комбрига Лариса Мамчур, інформує ТСН.

"Його буквально півгодини тому підвезли в автобусі під воєнізованою охороною - два автоматники й офіцер. Провели його в кімнату буквально на кілька хвилин, він устиг узяти особисті речі й устиг сказати, що його вивозять за територію Криму", - повідомила Лариса.

Після короткого візиту додому Мамчура знову посадили в автобус і відвезли.

"Через дві-три години, коли він перетне кордон території Криму, йому віддадуть мобільний телефон", - додала дружина Мамчура.

Окрім того, вона повідомила, що комбриг виглядав дуже втомленим, але посміхався їй.

Інформацію про те, що звільнених українських військовослужбовців вивозять із Криму, підтвердив керівник кримського медіа-центру Міноборони України Владислав Селезньов.

"Джерела повідомляють, що полковник Юлій Мамчур, генерал-майор Ігор Воронченко, капітан 2 рангу В'ячеслав Дем'яненко, старший лейтенант Олександр Філіпов, а також офіцери-морпіхи підполковник Дмитро Делятицький і майор Ростислав Ломтєв у супроводі озброєних людей прямують у бік переходу "Чонгар", - написав Селезньов у своєму

Facebook.

Раніше в.о. президента Олександр Турчинов на брифінгу повідомив, що зараз у Криму звільняють чотирьох офіцерів Військово-Морських сил України.

Нагадаємо, раніше заступник в.о. голови Адміністрації президента Андрій Сенченко повідомив, що взяті в заручники командир 204-ї бригади тактичної авіації в Бельбеку Юлій Мамчур, заступник командувача ВМС ЗС України з берегової оборони Ігор Воронченко і ще два командири батальйону морської піхоти в Феодосії будуть звільнені сьогодні до кінця дня.

Міністерство оборони України має інформацію про шістьох українських полонених у Криму - п'ятьох офіцерів і одного генерала.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram