ГоловнаСуспільствоЖиття

Колишні охоронці "Каравану" розповіли про мотиви злочинця

Екс-співробітники гіпермаркету вважають, що вбивство було спланованим.

Колишні охоронці "Каравану" розповіли про мотиви злочинця
Фото: podrugki.net

Колишні співробітники гіпермаркету "Караван" припускають, що вбивця вкрав флешку навмисно для того, щоб потрапити в підсобку охоронців, а головною його метою було вбивство начальника охорони.

Про це йдеться в матеріалі видання "Комсомольская правда в Украине", журналісти якого поспілкувалися не тільки з екс-працівниками гіпермаркету, а й охоронцями інших великих магазинів міста.

Більшість із них упевнені: розстріл - не спонтанний самозахист магазинного злодія, а сплановане вбивство, яке здійснив досвідчений стрілець. До речі, про те, що підозрюваний добре володіє зброєю, вже заявляла міліція.

"Наскільки нам відомо, в кімнаті, де сталося вбивство, перебували три людини (всі вони загинули). Злодія заводив у кімнату поранений Павло Феденко - старший зміни охорони кас. Очевидно, оскільки він знаходився позаду вбивці, той і не вистрілив у нього так влучно, і Павло залишився живим", - розповіли на правах анонімності співробітники торгового центру.

Багато хто впевнений, вкрадена флешка - лише привід. "Ну, подумайте самі - навіщо людині з бойовим пістолетом красти в магазині товар? Це великий ризик бути спійманим. А отже, в нього спитають не тільки про вкрадений товар, а й про зброю. Викличуть міліцію, будуть неприємності. Тому ми думаємо, що чоловік зробив це навмисно, щоб потрапити в кімнату охорони", - вважає працівник однієї з охоронних служб.

На запитання, чи були останнім часом конфлікти всередині колективу, виданню відповіли: люди йшли з різних причин - з десяток осіб звільнилися за три місяці, могли бути й ті, хто не спрацювався з новим керівником.

Траплялися й гучні скандали. "Начальник охорони міг бути головною мішенню, інші хлопці - випадковими жертвами", - вважають співрозмовники видання.

"Утім, якщо прийняти версію колишніх працівників магазину про замовне вбивство, то не зрозуміло, навіщо вбивця так "засвітився" на записах камер відеоспостереження?" - запитує видання.

Нагадаємо, вчора в київському торгово-розважальному центрі "Караван" (вул. Лугова, 12) грабіжник застрелив трьох охоронців. Міліція встановила особу стрільця з "Каравану". Це 26-річний киянин, міліції відомі його ім'я та прізвище, проте цієї інформації наразі не розголошують в інтересах слідства.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram