ГоловнаСуспільствоПодії

Журналіста побили телескопічною трубкою

Пригода на акції протесту.

Як повідомляє "Свідомо", в суботу, 5 травня, близько 17.00 група молодих людей почала акцію проти незаконної забудови парку Перемоги на Дарниці в Києві - вони напали на будівництво церкви Московського патріархату, намагалися зруйнувати будиночок будівельників і тимчасову каплицю.

Віталій Лазебник
Фото: Свідомо
Віталій Лазебник

Раптово до місця події під'їхав автомобіль Mitsubishi, з якого вийшов чоловік із телескопічною трубкою в руках. Він ударив трубкою по голові фотокореспондента Віталія Лазебника. Коли до них кинулися люди, чоловік утік на своєму автомобілі, ледь не збивши Віталія. Потім повернувся вже без машини, почав сваритися з журналістами, кілька разів ударив іншого фотографа - Максима Требухова, потім зчепився з журналістом "Свідомо".

Міліція прибула на місце події, але нападника затримувати відмовилася. Молоді особи, які руйнували каплицю, втекли, коли прибули правоохоронці.

Чоловік, який напав на Лазебника
Фото: Свідомо
Чоловік, який напав на Лазебника

"Поки я був на місці, "менти" банально робили вигляд, що не помічають ані мене, ні моїх криків про те, щоб вони заарештували мужика, який на мене напав", - розповідає Лазебник на своїй сторінці у Фейсбуці.

Напад на будівництво
Фото: Свідомо
Напад на будівництво

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram