ГоловнаСуспільствоЖиття

Євромільйон може зупинити пандемія коронавірусу COVID-19?

Найбільша європейська лотерея Євромільйон, що має мільйони шанувальників в ЄС та інших країнах світу, завдяки щотижневим розіграшам гігантських джекпотів до 190 мільйонів євро, запровадила перші обмежувальні заходи у зв'язку з вибухом світової пандемії коронавірусу COVID-19.

Багато фанів популярної міжнародної лотереї дуже стурбовані новинами про тимчасові обмеження з приводу проведення тиражів. Як з'ясувалося з офіційних джерел, на сьогодні немає підстав для хвилювань, адже розіграші Євромільйона відбуватимуться за стандартним графіком, про що повідомила пресслужба національної лотереї Великобританії.

Повної зупинки тиражів Євромільйона не планують

Організатори Євромільйона повідомляють, що найближчі тиражі в травні 2020 року буде проведено в штатному розкладі, їх скасування або перенесення не планують. Якщо надалі розіграші лотереї будуть тимчасово припинені у зв'язку з погіршенням епідеміологічного стану в Європі, учасники, котрі мають передплачені квитки, зможуть звернутися до засновника лотереї через офіційний сайт EuroMillion з приводу повернення коштів або їх зарахування для участі в наступних тиражах.

За будь-яких обставин фінансовий захист власників лотерейних квитків, які згодом можуть зірвати популярний ЄвроДжекпот – один із пріоритетних напрямів у роботі оператора найбільшої міжнародної лотереї. Поряд з тим, сумний досвід повної зупинки жеребкувань через поширення епідемії вже показали національні іспанські лотереї та законодавець європейської лотерейної моди італійська СуперЕнаЛотто і національні Іспанські лотереї.

Обмеження мультитиражної ставки

До 20 березня 2020 року всі охочі могли зробити мультитиражну ставку Євромільйон, купуючи лотерейні квитки наступних розіграшів на декілька тижнів і навіть місяців уперед. З огляду на вплив епідемії коронавірусу на більшість країн-засновників лотерейної асоціації, в березні відома європейська лотерея прийняла рішення про обмеження кількості майбутніх тиражів для попередньої участі, а з 14 квітня ця опція була повністю припинена.

Квитки Євромільйон онлайн

У зв'язку з пандемією COVID-19 все більше фанів Євромільйона, які мешкають у країнах-учасницях європейського альянсу міжнародної лотереї, незважаючи на свою улюблену традицію прогулятися в лото-магазинчик та заповнити лотерейний квиток, випиваючи чашку кави, використовують більш безпечну можливість грати в Євромільйон онлайн аналогічно жителям інших країн світу, які не є засновниками лотереї. Зважаючи на нинішні обставини – це навіть логічно і передбачувано, адже потенційні переможці знаменитої європейської лотереї вибирають майбутнє, комфорт і безпеку.

Автор: Alex Miras

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram