ГоловнаПолітика

Зеленський відвідав кав'ярню в Хмельницькому всупереч карантину

"Приходимо в себе потихеньку від коронавірусної епідемії".

Президент Володимир Зеленський разом з главою свого офісу Андрієм Єрмаком і головним санітарним лікарем України Віктором Ляшком відвідали кав'ярню в Хмельницькому всупереч карантину.

"Президент Володимир Зеленський прогулявся по центральній частині міста Хмельницького та спробував каву в місцевій кав'ярні", - повідомила його пресслужба.

"Крута кава в Хмельницькому! Ароматна і смачна! Перші кав'ярні виходять з карантину, приходимо до тями потихеньку від коронавірусної епідемії", - йдеться в інстаграмі президента України.

Фото: instagram.com/zelenskiy_official

Однак уряд України забороняє діяльність з надання послуг громадського харчування в приміщеннях до 5 червня. Дозволено працювати тільки літнім майданчикам, в тому числі під тентами. За одним столом дозволено перебувати не більш ніж чотирьом відвідувачам одночасно.

Разом із Зеленським за одним столиком були як мінімум ще п'ять чоловік, у тому числі перший заступник голови Офісу президента Сергій Трофімов, голова Хмельницької ОДА Дмитро Габінет і мер Хмельницького Олександр Симчишин.

Фото: president.gov.ua

Відвідувачі кав'ярень повинні бути в респіраторах або захисних масках весь час, крім вживання їжі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram