ГоловнаПолітика

Сівоха звільнили з посади радника секретаря РНБО

Також звільнено ще одного радника Максима Ткаченка.

Сівоха звільнили з посади радника секретаря РНБО
Фото: facebook/Сергей Сивохо

Сергія Сівоха звільнено з посади радника секретаря РНБО. Про це в апараті Ради нацбезпеки і оборони повідомили "Детектор медіа".

"Станом на 24 березня Сергій Сівохо не є радником секретаря Ради національної безпеки і оборони України на громадських засадах. Також інформуємо, що Максим Ткаченко станом на 25 березня також не займає посаду радника секретаря РНБО на громадських засадах", - ідеться в заяві.

Колишній кавеенник і шоумен Сергій Сівохо був призначений радником секретаря РНБО в жовтні 2019 року. Він заявляв, що займатиметься питаннями реінтеграції Донбасу.

Сергій Сівохо закінчив Донецький інститут підприємництва за фахом "менеджмент організацій" і металургійний факультет Донецького політехнічного інституту. Працював креативним продюсером ТОВ "Квартал 95", був творчим директором Української телерадіокомпанії.

Сівохо також балотувався до Верховної Ради в окрузі №49 (Дружківка, Костянтинівка), але став лише третім після Валерія Гнатенка (ОПЗЖ) і Бориса Колеснікова ("Опоблок").

Нагадаємо, 12 березня презентацію Національної платформи єдності і примирення Сергія Сівоха зірвали представники Нацкорпусу. Вони вимагали від Сівоха відповіді на запитання: на Донбасі війна чи внутрішній конфлікт?

Секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов заявив, що вважає неприпустимим те, що сталося з його радником Сергієм Сівохою на презентації "Національної платформи примирення і єдності".

При цьому він підкреслив, що Сівохо є його радником на громадських засадах і представляти позицію відомства він не уповноважений.

Після цього нардеп від фракції "Слуга народу" Єгор Чернєв звернувся з депутатським зверненням до секретаря РНБО Олексія Данілова з проханням звільнити його радника Сергія Сівоха.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram