ГоловнаПолітика

"Слуга народу" пропонує розділити посади міністрів економіки і сільського господарства

Профільний комітет буде обговорювати це питання.

"Слуга народу" пропонує розділити посади міністрів економіки і сільського господарства
Фото: Эскандер Ганиев

У фракції партії "Слуга народу" вважають, що потрібно розділити посади міністра економічного розвитку і міністра сільського господарства. Про це повідомив заступник голови комітету з питань організації державної влади Олександр Качура, передає "РБК-Україна".

За його словами, через об'єднання цих міністерств буде страждати якась з цих галузей, оскільки у керівника міністерства не вистачає часу займатися двома напрямами.

"Питання не в персоналіях, а загалом у роботі та в підході. Тому що міністр економіки і міністр сільського господарства... не можуть бути об'єднані ці міністерства. Адже руки не доходять у нього, а ще й сільське господарство. Тобто очевидно, страждатиме якась галузь від того, що в керівника немає часу займатися цим напрямом. Тому ми будемо обговорювати багато питань. Перше - це поділ, кадрові зміни", - зазначив нардеп і додав, що кадрові зміни точно відбудуться.

Нагадаємо, сьогодні, 3 березня, фракція "Слуга народу" ввечері проведе засідання щодо кадрових питань. Засідання планували на сьогодні на 09:00. Але його перенесли на 19:00 з тієї причини, що досі немає заяви прем'єра Олексія Гончарука про відставку за власним бажанням. Очікують, що на засіданні буде присутній президент Володимир Зеленський.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram