ГоловнаПолітика

Аваков розповів, як Зеленський зробив зауваження Лаврову в Парижі

Президент попросив голову МЗС РФ "менше кивати головою".

Аваков розповів, як Зеленський зробив зауваження Лаврову в Парижі
Фото: EPA/UPG

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков розповів, що на нормандському саміті в Парижі президент Володимир Зеленський під час своєї промови попросив російського міністра закордонних справ Сергія Лаврова "менше кивати головою".

Про це голова МВС розповів в інтерв'ю журналісту Дмитрові Гордону.

"І от повний ексклюзив - Володимир Олександрович, розмовляючи здебільшого російською, врешті-решт, зірвався і сказав: "Пане Лавров, припиніть кивати головою, не треба кивати головою! Так, я знаю ваше прізвище, тому що я, на відміну від вас, обійшов усі ці місця вздовж кордону своїми ногами... Тому не треба кивати головою, що ви тут усе знаєте", - розповів Аваков.

Міністр також зазначив, що, на його думку, президент поводився правильно.

Нагадаємо, Аваков, який був у складі української делегації, також розповів, що помічник Путіна Владислав Сурков під час обговорень у нормандському форматі перейшов на крик, тому що в нього "здали нерви".

Як повідомляли, нормандська четвірка домовилася про обмін полоненими у форматі "всіх на всіх" до кінця року і розведення ще в трьох точках. Четвірка також виступила за встановлення повного і всеосяжного припинення вогню до кінця року. Докладно читайте в матеріалі LB.ua "Гра в доброго Путіна. Підсумки нормандського саміту".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram