ГоловнаПолітика

Богдан викликав "на килим" нардепів від "Слуги народу" через непідтримання законопроєктів

На зустрічі були присутні також Разумков, Арахамія і Корнієнко.

Богдан викликав "на килим" нардепів від "Слуги народу" через непідтримання законопроєктів
Фото: стоп-кадр видео

Депутат Верховної Ради від фракції партії "Слуга народу" Антон Поляков заявив, що глава Офісу президента Андрій Богдан викликав до себе в кабінет депутатів від фракції для надання пояснень через непідтримання ними законопроєктів.

Про це він повідомив журналістам.

"Мене особисто викликав у кабінет Богдан до себе, і я це питання порушував на фракції. Говорив про це президенту: "Чому керівник Офісу президента може "викликати", в лапках?" - сказав він.

За словами депутата, на цій зустрічі були присутні голова Ради Дмитро Разумков, голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія і його перший заступник Олександр Корнієнко.

"Вони дружно запитували мене, чому я проголосував проти ДФР (Департамент фінрозслідувань), проти законів щодо ФОПів, щодо кешбеку. Таке було", - сказав Поляков.

Парламентарій зазначає, що пояснював свою позицію їм на зустрічі.

Політик додав, що такі переговори проходили і з іншими членами фракції.

Арахамія підтвердив журналістам факт такої зустрічі.

"Це не допит. Це бесіда щодо того, щоб він висловив свою позицію. Ви ж знаєте, у нас є законопроєкти, які були передані як невідкладні і щодо них у нас були рішення фракцій. Пан Поляков ці рішення фракції ігнорує. Хотілося дізнатися, чому він ігнорує, чи є у нього власна позиція або він заангажований іншими групами впливу. Він пояснив, що у нього є позиція", - сказав голова фракції.

Раніше президент Володимир Зеленський пообіцяв "зробити кадрові висновки" щодо міністрів і "Слуг народу" до кінця року.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram