ГоловнаПолітика

НАБУ прийшло у Райффайзен Банк, щоб затримати голову правління, - ЗМІ

Олександр Писарук - колишній перший заступник нині опальної голови НБУ Валерії Гонтаревої.

НАБУ прийшло у Райффайзен Банк, щоб затримати голову правління, - ЗМІ
Фото: retro-shlager.ru

Співробітники НАБУ зараз перебувають в офісі одного з найбільших банків України - Райффайзен Банку, щоб затримати голову правління Олександра Писарука.

Про це повідомляє НВ з посиланням на джерело.

Близьке до ситуації джерело повідомило НВ, що представники НАБУ перебувають в офісі Раффайзен Банку з метою затримання Писарука.

Своєю чергою, високопоставлений чиновник у Райффайзені підтвердив, що співробітники НАБУ дійсно перебувають в офісі банку, однак відмовився повідомити деталі - з якої причини.

Слідчі дії НАБУ в Райффайзен Банку підтвердило також джерело РБК-Україна.

Олександр Писарук - колишній перший заступник нині опальної глави НБУ Валерії Гонтаревої, яка перебуває в Лондоні. Він обіймав посаду першого заступника голови Національного банку України з липня 2014 року по грудень 2015 року. До цього, з жовтня 2010 року він був регіональним керівником ING Корпоративного банкінгу в Центральній і Східній Європі (Нідерланди).

20 серпня наглядова рада АТ "Райффайзен Банк Аваль" вирішила призначити головою правління банку Олександра Писарука замість Володимира Лавренчука, який обіймав цю посаду протягом 14 років.

Нагадаємо, вночі 17 вересня Гонтаревій спалили будинок у селі Гореничі під Києвом.

Наприкінці серпня ексглаву НБУ збила машина у Лондоні.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram