ГоловнаПолітика

Депутат Київради отримав цеглиною по голові на незаконній забудові

На Володимира Назаренка напали на вул. Залізничній.

Депутат Київради отримав цеглиною по голові на незаконній забудові
Фото: Александр Рудоманов

На депутата Київради Володимира Назаренка 19 вересня скоєно напад. Інцидент стався в столиці на території незаконної забудови по  вулиці Залізничній, 32.

Про це інформує фракція ВО "Свобода".

"Свободівець" розбирався на місці із ситуацією, але отримав удар цеглиною по голові", - йдеться в повідомленні у фейсбуці.

У пресслужбі поліції повідомили, що під час інциденту депутат Київради разом з правоохоронцями перебував на місці незаконного будівництва на вулиці Залізничній. Напад стався під час спілкування зі співробітниками поліції.

"Під час спілкування з правоохоронцями до депутата підійшов невідомий і вдарив цеглиною по голові. Правопорушника затримали і доправили у відділ поліції для з'ясування всіх обставин і надання пояснень", - розповіли у відомстві.

Подію внесено в журнал єдиного обліку заяв і повідомлень поліції. Після отримання інформації про стан і ушкодження депутата правоохоронці дадуть правову оцінку ситуації.

Нагадаємо, 12 лютого 2019 року в результаті пожежі було знищено Land Cruiser Назаренка. У березні Назаренкові спалили другий автомобіль - Volkswagen T5.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram