ГоловнаПолітика

Кличко ініціює консультації про розпуск Київради

Сьогодні Київрада не зібрала кворуму.

Кличко ініціює консультації про розпуск Київради
Фото: Анна Стешенко

Голова Київської міської держадміністрації Віталій Кличко ініціює консультації з головами фракцій щодо дострокового припинення повноважень Київської міської ради VIII скликання.

Про це він повідомив у фейсбуці.

"Друзі! Я ініціював консультації з головами депутатських фракцій і груп про дострокове припинення повноважень Київради VIII скликання. Сьогодні Київрада не зібрала кворуму. В залі зареєструвалися 46 обранців. Чому не було кворуму? Тому що «працюють» з багатьма депутатами. Тому що підривають і дестабілізують роботу київської влади", - написав Кличко.

"І це напередодні початку опалювального сезону, бюджетного процесу. Коли потрібно вирішувати багато питань щодо забезпечення життєдіяльності міста", - додав мер.

Він пригрозив депутатам відповідальністю.

Нагадаємо, 4 вересня керівники фракцій Київради звернулися до президента Володимира Зеленського з проханням призначити Віталія Кличка на посаду голови КМДА, з якої його хочуть звільнити.

Раніше Кабінет Міністрів погодив звільнення Кличка з посади голови Київміськадміністрації, але остаточне рішення залишається за президентом.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram