ГоловнаПолітика

Коломойський не сумнівається, що Аваков залишиться головою МВС

"У країні повинні бути якісь стабільні речі".

Коломойський не сумнівається, що Аваков залишиться головою МВС
Фото: стоп-кадр из видео

Бізнесмен Ігор Коломойський вважає, що зараз немає іншої кандидатури на посаду міністра внутрішніх справ, крім Арсена Авакова.

Про це він заявив в інтерв'ю "Цензор.НЕТ".

"У мене навіть немає сумнівів, що Аваков буде міністром. По-перше, немає іншої кандидатури на цю посаду, а по-друге - в країні повинні бути якісь стабільні речі. Я думаю, збережеться і міністр фінансів (Оксана) Маркарова. Ці гідні люди на своєму місці гідно працюють", - сказав Коломойський.

Відповідаючи на питання, яких ще людей президенту Володимирові Зеленському варто зберегти при владі, він відповів, що головне в цьому питанні - результати їхньої роботи.

"Мені все одно, які люди при владі. Головне, щоб концепція вироблена була. Важливі результати. Якщо будемо слухати МВФ і чекати, що вони замість нас будуть керувати країною, у нас буде все погано", - заявив Коломойський.

Нагадаємо, петиція про відставку Авакова набрала необхідні для розгляду 25 тисяч підписів за кілька днів на початку червня. Сам міністр заявив, що не має наміру подавати у відставку. Відповідаючи на петицію, президент Зеленський заявив, що звільнення голови МВС належить до повноважень Верховної Ради.

Аваков є єдиним міністром, який прийшов після зміни влади в Україні 2014 року і не втратив своєї посади.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram