ГоловнаПолітика

Богдан запропонував "парахоботікам узбагоїтися" через його поїздку в Сен-Тропе

Голова Офісу президента вважає, що у вільний час може їздити, куди хоче.

Богдан запропонував "парахоботікам узбагоїтися" через його поїздку в Сен-Тропе
Фото: president.gov.ua

Голова Офісу президента Андрій Богдан не побачив нічого поганого в своїй поїздці на весілля в Сен-Тропе на День Незалежності.

"Парахоботікі узбагойтесь))) У вільний від роботи час куди хочу туди іду, - Хочу на весілля в Сан Тропе Хочу на фронт у Пески))) Принципово - НЕ красти (но цього Вам не понять)", - ідеться в фейсбуці Богдана (стиль і орфографія збережені).

Нагадаємо, що весілля юриста Андрія Довбенка і власниці юрфірми LCF Ганни Огренчук святкували в Сен-Тропе на півдні Франції.

Богдан прибув на весілля 22 серпня, коли молодята влаштовували так зване "пре-паті". Третій день святкування припав на День Незалежності. І поки президент Володимир Зеленський приймав офіційні делегації і був присутній на параді в центрі міста, керівник його Офісу відпочивав на приватній яхті.

За інформацією журналістів Bihus.info, Андрію Довбенкові приписують вплив на кадрові призначення і "вирішення питань", зокрема з державними реєстраторами, у виконавчій службі і з продажем арештованого майна.

Його обраниця - юристка Ганна Огренчук. Кілька тижнів тому її було призначено в комісію з питань правової реформи, куди увійшли кілька наближених до Андрія Богдана людей. Склад комісії затверджено указом Зеленського, а за його формування, судячи з документу, відповідав Богдан, пишуть журналісти програми.

Крім Андрія Богдана, на весіллі Довбенка був присутній скандальний забудовник Андрій Вавриш, який у червні представив проєкт перенесення Офісу президента в "Український дім".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram