ГоловнаПолітика

На весіллі в Сен-Тропе, крім Богдана, помітили скандального забудовника Вавриша

Нареченого - Андрія Довбенка називають "смотрящим" за Мін'юстом.

На весіллі в Сен-Тропе, крім Богдана, помітили скандального забудовника Вавриша
Фото: bihus.info

На весіллі "смотрящого" за Мін'юстом Андрія Довбенка у Сен-Тропе, крім керівника Офісу президента Андрія Богдана, помітили відомого забудовника Андрія Вавриша. Про це повідомили журналісти проєкту "Наші гроші з Денисом Бігусом".

Зазначається, що Богдан і Вавриш були на весіллі три дні, зокрема на День Незалежності України.

"Весілля святкували в Сен-Тропе на півдні Франції. Богдан прибув на весілля 22 серпня, коли молодята влаштовували так зване "пре-паті". Третій день святкування припав на День Незалежності. І поки Президент Володимир Зеленський приймав офіційні делегації і був присутній на параді в центрі міста, керівник його Офісу відпочивав на приватній яхті", - йдеться в повідомленні.

За інформацією журналістів, Андрію Довбенку приписують вплив на кадрові призначення і "вирішення питань", зокрема з державними реєстраторами, у виконавчій службі і з продажем арештованого майна.

Його обраниця - юрист Ганна Огренчук. Кілька тижнів тому вона була призначена в комісію з питань правової реформи, куди увійшли низка наближених до Андрія Богдана людей. Склад комісії затверджений указом Зеленського, а за його формування, судячи з документа, відповідав Богдан, пишуть журналісти програми.

Окрім Андрія Богдана, на весіллі Довбенка був присутній скандальний забудовник Андрій Вавриш, який у червні представив проєкт перенесення Офісу президента в "Український дім".

Андрій Вавриш раніше обіймав посаду заступника директора Департаменту містобудування КМДА. За словами мера Києва Віталія Кличка, Богдан нав'язував йому Вавриша як "смотрящого" за Києвом.

Також повідомлялося, що Вавриш будує в Одесі чотири висотки на землях курортного призначення, а проєкт більш ніж удвічі перевищує дозволену висотність. В Києві Вавриш побудував елітний ЖК на ділянці ГПУ в обмін на 17 квартир на околиці столиці.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram