ГоловнаПолітика

Зеленський пообіцяв зберегти Міністерство ветеранів

"Наше ставлення до вас базуватиметься на трьох речах: повага, повага і ще раз повага".

Зеленський пообіцяв зберегти Міністерство ветеранів
Фото: president.gov.ua

Президент Володимир Зеленський заявив про намір зберегти Міністерство ветеранів.

Про це він сказав на Другому міжнародному ветеранському і волонтерському форумі в Києві.

"Міністерство у справах ветеранів ніхто не буде ліквідовувати. Це ганебні чутки. Ви краще за інших знаєте, які там є проблеми, що не працює і що потрібно терміново міняти. Ми будемо втілювати все це в життя. І чекаємо від вас кандидатуру, яка є авторитетом і може очолити міністерство", - сказав він.

Кажучи про ліквідацію Комітету Верховної Ради у справах ветеранів, Зеленський зазначив, що його функціонал не зникає. "Нова Верховна Рада робитиме все для захисту ваших прав. Усі необхідні закони обов'язково будуть прийняті", - сказав він.

"Третє. При Офісі президента створюється Рада волонтерів і буде призначено уповноваженого з питань волонтерів", - повідомив президент України.

Він пообіцяв, що для влади не буде правильних або неправильних ветеранів.

"Наше ставлення до вас базуватиметься на трьох речах: це повага, повага і ще раз повага. Слава Україні!" - сказав Зеленський.

Нагадаємо, в листопаді 2018 року Кабмін створив Міністерство у справах ветеранів, яке стало правонаступником Держслужби у справах ветеранів. На посаду міністра була призначена нардеп Ірина Фриз.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram