ГоловнаПолітика

Тимошенко: відповідальність та ініціатива за формування коаліції в руках партії Президента

"Батьківщина" готова до коаліції лише зі "Слугою народу" й "Голосом".

Тимошенко: відповідальність та ініціатива за формування коаліції в руках партії Президента
Фото: EPA/UPG

«Батьківщина» служитиме країні та інтересам людей, де б вона не була: в коаліції чи ні. Команда Юлії Тимошенко має стратегічний план відродження та становлення України і втілюватиме його надалі.

Про це заявила Юлія Тимошенко на пресконференції за результатами виборів до Верховної Ради.

«Наша команда складається з професіоналів і ми вміємо будувати країну. Ми – одна з небагатьох партій, яка має покроковий стратегічний план відродження та становлення України. Ми 20 років віддавали сили та досвід Україні, і ми це продовжуватимемо робити й надалі», – наголосила лідер «Батьківщини».  

Водночас вона зауважила, що на парламентських виборах партія президента Зеленського здобула перше місце і сьогодні саме в її руках ініціатива та відповідальність за формування коаліції.

 «Вони ухвалюватимуть рішення, з ким коаліцію створювати, кого висувати на посаду прем’єр-міністра та міністрів», – заявила Голова партії та привітала команду президента з перемогою.

На запитання, з ким із партій, які наразі потрапляють до парламенту, «Батьківщина» готова об’єднуватися, Юлія Тимошенко зазначила, що мова може йти про коаліцію лише зі «Слугою народу» та «Голосом».  

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram