ГоловнаПолітика

Співак Винник підтримав Аграрну партію і разом з Поплавським починає тур Україною

Перша зустріч з виборцями відбудеться 4 липня в Фастові.

Співак Винник підтримав Аграрну партію і разом з Поплавським починає тур Україною
Олег Винник
Фото: facebook/Олег Винник

Український співак Олег Винник підтримує Аграрну партію України і разом з лідером цієї політичної сили Михайлом Поплавським (перший номер списку) починає тур країною.

Про це повідомляється на сайті політсили.

"Я підтримую Аграрну партію, тому що мені близька її ідеологія. Я виходець з села. І я пишаюся цим ... Мені хочеться, щоб наша сільська молодь не виїжджала в Європу, а навпаки, наше село стало європейським", - сказав Винник.

Зараз Винник разом з Поплавським починають тур регіонами України на підтримку Аграрної партії. Перша зустріч з виборцями відбудеться 4 липня в місті Фастів.

Нагадаємо, 9 червня на з'їзді Аграрної партії депутат, ректор Київського національного університету та культури Михайло Поплавський оголосив список партії. Разом з Поплавським (№1) партію до Верховної Ради ведуть директор аграрного ПП "Югро" з Чернівецької області Лілія Бортич, заступник голови Всеукраїнської аграрної ради Денис Марчук, журналістка Анна Мадей і колишній депутат Верховної Ради Володимир Шушкевич. Всього в списку 179 осіб.

Також 9 червня свої списки представили партії "Слуга народу", "Європейська солідарність" Петра Порошенка, 8 червня - партії "Сила і честь" Ігоря Смешка, "Самопоміч" Андрія Садового, "Голос" Святослава Вакарчука, 7 червня - "Українська стратегія" Володимира Гройсмана.

Вибори в Раду відбудуться 21 липня.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram