ГоловнаПолітика

Зеленський прибув з Парижа до Берліна

До Берліна в нього запланований одноденний візит.

Зеленський прибув з Парижа до Берліна
Фото: EPA/UPG

Цієї ночі, з 17 на 18 червня, президент України Володимир Зеленський вирушив з Франції до Німеччини на зустріч з канцлером Анґелою Меркель. Про це повідомляють у твіттері Адміністрації президента.

"Уночі президент прибув з одноденним візитом до Берліна, де зустрінеться з канцлером Анґелою Меркель, німецькими політиками і представниками бізнесу", - йдеться в повідомленні.

17 квітня Зеленський з офіційним візитом відвідував Францію, де в Парижі провів переговори про повернення миру в Україні з президентом Франції Еммануелем Макроном, зустрівся з головою сенату Французької Республіки Жераром Ларше, а також провів зустріч із флагманами французького бізнесу.

З бізнесменами президент обговорював запрошення на український ринок великих французьких автомобільних компаній, масштабний проект електростанції в Чорнобильській зоні, розширення мереж гіпермаркетів, а також логістичні та транспортні проекти.

Нагадаємо, в інтерв'ю німецькій газеті "Більд" Володимир Зеленський заявив, що у разі можливої зустрічі з президентом РФ Володимиром Путіним у першу чергу порушуватиме питання Донбасу і Криму. Він висловив надію, що півострів якнайшвидше повернеться до складу України.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram