ГоловнаПолітика

Зеленський покликав Порошенка на дебати на НСК "Олімпійський" і закликав пройти медогляд

"Кандидати повинні показати, що серед них немає ні алкоголіків, ні наркоманів".

Зеленський покликав Порошенка на дебати на НСК "Олімпійський" і закликав пройти медогляд
Фото: EPA/UPG

Кандидат у президенти, артист Володимир Зеленський покликав чинного президента Петра Порошенка на дебати перед другим туром виборів.

Відеозвернення Зеленського опубліковано на сторінці його команди у Фейсбуці.

"Звертаюся до Петра Порошенка, ви кличете мене на дебати, мріяли, що я втечу, відморожуся, сховаюся.. Ні, я - це не ви в 2014 році. Я приймаю виклик.", сказав Зеленський.

Водночас заявив, що у нього є свої умови для проведення дебатів: вони повинні пройти на НСК "Олімпійський", всі телеканали мають право транслювати їх у прямому ефірі, а також на дебатах можуть бути присутніми всі журналісти.

Водночас Зеленський заявив, що Порошенко повинен публічно заявити, що йде на дебати "не з бидлом, не з маріонеткою Коломойського, а з кандидатом у президенти Володимиром Зеленським".

"Кандидати повинні пройти обов'язково медичну експертизу, щоб показати, що серед них немає ні алкоголіків, ні наркоманів... Країні потрібен здоровий президент", - додав він.

Нагадаємо, перед першим туром Зеленський, Порошенко і Юлія Тимошенко відмовилися прийти на дебати, однак Тимошенко все ж показово прийшла на ток-шоу "Зворотний відлік", - сказала коротку промову і пішла. 20 березня перший віце-спікер Верховної Ради Ірина Геращенко зареєструвала законопроект про обов'язкові дебати між учасниками другого туру президентських виборів.

У першому турі виборів, що відбулися 31 березня, лідирують Володимир Зеленський (більш ніж 30% голосів) і Петро Порошенко (трохи менш ніж 16%).

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram