ГоловнаПолітика

Форум у підтримку Порошенка обійшовся мінімум у 1,5 млн грн

Точна сума стане відома в понеділок.

Форум у підтримку Порошенка обійшовся мінімум у 1,5 млн грн
Форум в поддержку Петра Порошенко
Фото: LB.ua

Форум в підтримку чинного президента Петра Порошенка, який проходить сьогодні в Києві, обійшовся штабу приблизно в 1,5 млн гривень. Точна сума буде відома після того, як команда президента отримає всі договори. Про це заявив офіційний представник Порошенка Руслан Князевич.

За його словами, на оренду залу витрачено 300 тисяч гривень. "Ця ціна - однакова для всіх, хто хоче орендувати це приміщення", - акцентував Князевич.

Крім того, ще 1,2 млн гривень пішло на організацію трансляції форуму телеканалами. Не враховано ще транспортні витрати і технічне забезпечення. У понеділок штаб розраховує отримати договори, тоді стане зрозумілою загальна сума витрат.

“Ми перші і єдині, хто зареєстрував кандидата і того ж дня - довірена особа, розпорядника фонду, 7 лютого (ним стала Ніна Южаніна - ред.). А 8 числа з самого ранку відкрили рахунок, до обіду його наповнили, а після обіду вже змогли проводити оплати", - резюмував Князевич.

Нагадаємо, за словами міністра внутрішніх справ Арсена Авакова, фінансування агітаційної діяльності кандидатів у президенти не за рахунок коштів виборчих фондів є найбільш поширеним порушенням.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram