ГоловнаПолітика

"Прем'єра" Козлова з "ЛНР" оголошено в розшук

Сергій Козлов - колишній український військовий, екс-полковник Служби цивільного захисту.

"Прем'єра" Козлова з "ЛНР" оголошено в розшук
Фото: facebook.com/SecurSerUkraine

Служба безпеки оголосила в розшук "прем'єр-міністра" терористичної організації "ЛНР" Сергія Козлова.

Про це повідомила прес-служба СБУ у Фейсбуці.

Козлов - колишній український військовий, екс-полковник Служби цивільного захисту. Зрадивши присязі, він спочатку очолив "штаб народної міліції ЛНР", а потім став "прем'єр-міністром" псевдореспубліки.

"Ми ведемо постійну роботу з виявлення «співчуваючих» і палких поборників «руского міра». На жаль, нерідкі випадки, коли такі проросійські поплічники виявляються колишніми українськими військовими. Так, слова військової присяги, честь, гідність, любов до Батьківщини виявилися порожнім звуком ще для одного прихильника «великодержавності»", - йдеться в повідомленні.

Зазначають, що зараз Козлов перебуває на окупованій території Луганської області.

"Ця нешанована людина зараз переховується від української Феміди на тимчасово окупованій території Луганщини, його оголошено в розшук. Матеріали кримінального провадження, відкритого за злочини проти засад національної та громадської безпеки, спрямовано до суду. Тож з нетерпінням чекаємо на «справжнього полковника» в гості. До речі, за українськими ґратами йому буде значно безпечніше, ніж серед «своїх», особливо з огляду на «вибухову» кар'єру таких «високих» в ОРДЛО", - додали в СБУ.

Нагадаємо, раніше Сватівський районний суд Луганської області засудив сапера "ЛНР" до чотирьох років в'язниці.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram