ГоловнаПолітика

Порошенко обговорив ситуацію на Донбасі з міністрами оборони 4-х країн

У параді військ на День незалежності візьмуть участь військові країн НАТО.

Порошенко обговорив ситуацію на Донбасі з міністрами оборони 4-х країн
Фото: пресс-служба президента

Президент Петро Порошенко обговорив з міністром оборони Литви Раймундасом Кароблісом, міністром оборони Латвії Раймондсом Бергманісом, міністром оборони Естонії Юрі Луйком і міністром оборони Чорногорії Предрагом Бошковичем ситуацію на Донбасі та імплементацію блоку безпеки домовленостей, досягнутих в Мінську.

Про це повідомляє прес-служба глави української держави.

"Петро Порошенко висловив подяку міністрам оборони Литви, Латвії, Естонії та Чорногорії за рішучу підтримку суверенітету і територіальної цілісності України", - йдеться в повідомленні.

"Участь парадних розрахунків і знаменних груп ваших країн пліч-о-пліч з українськими підрозділами у військовому параді з нагоди Дня Незалежності - це важлива демонстрація нашої єдності і солідарності перед обличчям спільних викликів", - додав президент.

Глава держави привітав Чорногорію з нещодавнім набуттям повноправного членства в НАТО і відзначив фінансову, технічну і гуманітарну допомогу, яка надається урядами цих країн як на двосторонній основі, так і в рамках відповідних трастових фондів НАТО.

Як повідомлялося, на парад до Дня Незалежності у Київ прибудуть міністри оборони 7 країн і заступник міністра оборони Великобританії.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram