ГоловнаПолітика

ЦВК призначила вибори до Ради в окрузі Єремєєва

Голосування відбудеться 17 липня.

ЦВК призначила вибори до Ради в окрузі Єремєєва
Фото: Сергей Нужненко

Центральна виборча комісія в понеділок, 16 травня, вирішила призначити на 17 липня проміжні вибори депутата Верховної Ради в одномандатному виборчому окрузі №23 (Волинська область). Представник округу нардеп Ігор Єремєєв помер у серпні 2015 року після падіння з коня.

"У зв'язку з достроковим припиненням повноважень народного депутата України Єремєєва Ігоря Міноровича, обраного в одномандатному виборчому окрузі №23 (Волинська область), ЦВК постановляє призначити проміжні вибори в окрузі №23 на неділю, 17 липня", - йдеться в постанові, ухваленій на засіданні ЦВК.

Єремєєв помер у серпні 2015 року у швейцарській лікарні після падіння з коня. ЦВК досі не призначала перевиборів в одномандатному виборчому окрузі №23 у Волинській області, посилаючись на те, що не отримала від парламенту свідоцтва про смерть Єремєєва.

Однак у понеділок апарат Ради передав комісії копію виписки з реєстру про смерть Єремєєва, видану відділом реєстрації актів цивільного стану Цюриха (Швейцарія).

Нагадаємо, що 17 липня пройдуть довибори в іще чотирьох округах - №27 (Дніпропетровськ), №85 (Івано-Франківська область), №151 (Полтавська область) і №206 (Чернігів).

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram