ГоловнаПолітика

Москаль назвав викрадачів Тараса Познякова

За даними голови Закарпаття, це представники "Правого сектора".

Москаль назвав викрадачів Тараса Познякова
Луан Кингисепп
Фото: vgorode.ua

Голова Закарпатської обласної державної адміністрації Геннадій Москаль заявляє, що підозрювані у викраденні львів'янина Тараса Познякова - представники "Правого сектора".

"Особи, яких розшукують у зв'язку зі зникненням Тараса Познякова з BlaBlaCar, є представниками "Правого сектора". Якщо точніше, то вони входили в "спецпідрозділ" "Сонечко", який брав участь у стрілянині в Мукачевому 11 липня минулого року. Один із них - громадянин Росії Луан Кінгісепп (позивний "Лука"), а другий - Дмитро Голуб (позивний "Тоф"), житель Чернівецької області", - повідомляють на сайті Москаля.

Голова Закарпатської області вважає викрадення Познякова наслідком бездіяльності правоохоронних органів у розслідуванні стрілянини в Мукачевому.

"Не захотіли затримати і притягнути до кримінальної відповідальності фейкового комбата Романа Стойку (позивний "Чесний"), хоча всім відомо його місце перебування. І не розшукують інших представників "Правого сектора", причетних до стрілянини в Мукачевому. Безкарність злочинців і бездіяльність правоохоронних органів породжує нові злочини - це давно всім відома аксіома", - зазначив Москаль.

Нагадаємо, вранці 4 квітня Позняков виїхав зі Львова до Києва, взявши з собою попутників через сервіс BlaBlaCar. Зв'язок із Позняковим урвався за 25 км від столиці в районі села Бобриця. Востаннє камери зафіксували Познякова на заправці. З ним в авто перебували ще три людини.

Через тиждень поліція знайшла Audi A6 Познякова в закритому гаражі в Новосілках Києво-Святошинського району.

Самого Познякова досі не знайшли.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram