ГоловнаПолітика

Корбан відмовився визнавати відставку з поста глави "Укропу"

Рішення політради переглянуть

Корбан відмовився визнавати відставку з поста глави "Укропу"
Фото: Сергей Нужненко

Геннадій Корбан відмовився визнавати рішення політради від 23 січня про зміну лідера партії "Укроп".

"Щойно Геннадій Корбан у своїй публічній заяві в суді підтвердив, що є лідером партії і очолює Українське об'єднання патріотів Укроп. Питання вичерпано і знято. Рішення політради слід зупинити. Це просто на судовому засіданні ми проговорили з його членами, в т. ч. народними депутатами Валентином Дідичем та Олександром Дубиніним, телефоном - з Олександром Шевченком", - написав соратник Корбана, нардеп Андрій Денисенко у фейсбуці.

Українські Новини передають, що Корбан на суді закликав політраду ще раз зібратися, провести праймеріз і вибрати лідером партії найбільш рейтингового кандидата.

"Я не давав своєї згоди на відставку з посади голови політради партії", - заявив він.

При цьому Корбан допустив, що зміна голови політради була вимушеним технічним рішенням.

Нагадаємо, "Укроп" 23 січня обрав головою політради Дениса Борисенка замість Геннадія Корбана, який перебуває під арештом.

Повідомлялося, що Борисенко виконуватиме обов'язки голови політради, поки Корбан не вийде з-під варти. Після цього Корбана знову переоберуть лідером.

Згодом з'ясувалося, що Борисенко у минулому скликанні був помічником нардепа Олега Царьова - одного з лідерів сепаратистського руху в Україні.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram