ГоловнаПолітика

Суд відпустив Корбана в лікарню до завершення судмедекспертизи

Суддя переніс засідання на 20:30 суботи

Суд відпустив Корбана в лікарню до завершення судмедекспертизи
Корбан, суд

Дніпровський районний суд Києва відпустив лідера партії "УКРОП" Геннадія Корбана для завершення судмедекспертизи в Інституті серцево-судинної хірургії ім. Амосова і переніс розгляд запобіжного заходу на 20:30 26 грудня 2015, повідомляє РБК-Україна.

Головуючий суддя Микола Чаус задовольнив клопотання адвокатів про завершення медичної експертизи, яка вже була розпочата. Після чого оголосив про перерву в судовому засіданні до 20:30, якщо судмедекспертиза буде завершена до цього часу. Виконання покладене на слідчих Генпрокуратури.

За словами адвоката Корбана Оксани Томчук, фізично не можливо отримати результати судмедекспертизи сьогодні ввечері, тому що експертне бюро завершило свою роботу о 17:15. Разом з тим, вона зазначила, що на проведення експертизи необхідно щонайменше місяць. А робота розпочата тільки 24 грудня.

Раніше захист просив про перенесення суду над Корбаном за станом його здоров'я.

Як відомо, сьогодні Дніпровський районний суд продовжив засідання про зміну запобіжного заходу для Корбана. Прокуратура клопотала про примусовий привід його до суду, а адвокати про відвід прокурора. У результаті суд задовольнив клопотання звинувачення.

Корбана доставили до суду з лікарні, де його напередодні прооперували.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram