ГоловнаПолітика

Патрульна поліція заявила про зростання довіри до неї

Швидкість реагування в Києві зараз становить 9 хвилин 27 секунд.

Патрульна поліція заявила про зростання довіри до неї
Фото: Виталий Мирошниченко

Внутрішній моніторинг Департаменту патрульної поліції показав істотне зростання довіри до неї. Про це пишуть країнські новини".

Систематично зростає кількість дзвінків на "гарячу лінію". Якщо в жовтні було отримано 4625 дзвінків, то в листопаді - вже 5537. "Той факт, що все більше людей звертається за допомогою до патрульних, свідчить про зростання рівня довіри до правоохоронців", - вважають у патрульній поліції.

Загалом статистика відображає загальну позитивну динаміку всіх показників роботи національної поліції за 2015 рік. Значно зросла швидкість прибуття на місце події, в середньому по Києву цей показник становить 9 хвилин 27 секунд. Збільшення оперативності реагування дозволило поліцейським гарячим слідом затримати у Києві понад 450 зловмисників. Загалом же з моменту запуску патрульні відпрацювали більш ніж 500 тис. завдань.

Патрульним також удалося довести, що для них немає "ні своїх, ні чужих, якщо порушив - відповідай за законом", зазначають у патрульній поліції.

Активна стадія реформування національної поліції почалася менш ніж шість місяців тому і ще не закінчилася в частині регіонів, але загальні показники вже доволі позитивні. До процесу очищення лав поліцейських активно долучається громадськість, вона бере участь у роботі атестаційних комісій, проведенні розслідувань за фактами порушень правоохоронцями.

Нагадаємо, реформу національної поліції вважають однією з найуспішніших ініціатив 2015 року.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram