ГоловнаПолітика

Яценюк обговорив з міністрами Литви та Швеції питання ЗВТ з ЄС

Литва і Швеція готові продовжувати допомагати в реалізації демократичних реформ

Яценюк обговорив з міністрами Литви та Швеції питання ЗВТ з ЄС
Фото: kmu.gov.ua

Прем'єр-міністр Арсеній Яценюк обговорив з міністрами закордонних справ Литви Лінасом Лінкявічусом та Швеції Маргот Вальстрем питання, пов'язані із запровадженням з 1 січня 2016 року зони вільної торгівлі між Україною та ЄС.

Про це повідомляє Урядовий портал.

"Під час розмови йшлося про комплекс питань, пов'язаних із запровадженням з 1 січня 2016 року всеохоплюючої та поглибленої зони вільної торгівлі між Україною та ЄС, економічної ситуації в нашій державі, перспективи мирного врегулювання на сході України", - йдеться в повідомленні.

Глави МЗС Литви та Швеції підкреслили, що справа підтримки України постійно перебуває в центрі уваги Вільнюса і Стокгольма, і запевнили у готовності й надалі надавати всебічну допомогу в реалізації демократичних реформ і протидії російській агресії.

У свою чергу, глава українського уряду наголосив на важливості і необхідності допомоги щодо соціально-психологічної реабілітації українських військовослужбовців - учасників АТО.

Нагадаємо, 17 листопада президент Петро Порошенко повідомив, що Рада Європейського Союзу завершила всі процедури для запуску ЗВТ з Україною з 1 січня 2016 року.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram