ГоловнаПолітика

Гройсман запропонував створити в Раді електронний документообіг

Це допоможе заощадити близько 300 тис. гривень на папері.

Гройсман запропонував створити в Раді електронний документообіг
Фото: rada.gov.ua

Голова Верховної Ради Володимир Гройсман запропонував створити в Раді електронний документообіг.

"Уже сьогодні я зареєстрував законопроект "Про внесення змін до регламенту Верховної Ради України", який вводить у парламенті електронний документообіг", - написав Гройсман у Facebook.

Зазначають, що проект закону №3207 про внесення змін до регламенту Верховної Ради України щодо оптимізації законодавчого процесу зареєстрували в четвер. Авторами законопроекту є Гройсман, керівник фракції "Блок Петра Порошенка" Юрій Луценко та керівник фракції "Народний фронт" Максим Бурбак.

Гройсман наголосив, що проект закону передбачає, що всі законопроекти, супровідні документи, порядок денний та інші документи, які виносять на розгляд у зал, будуть розміщувати на офіційному веб-сайті парламенту, а депутатів про це будуть повідомляти електронною поштою.

Повідомляють, що за 8 місяців 2015 року на забезпечення народних депутатів документами для розгляду на пленарних засіданнях було витрачено майже 15 тонн паперу, що становить у грошовому еквіваленті більш ніж 190 тис. грн.

Нагадаємо, 26 жовтня в парламенті планують відкрити дитячу кімнату, яка буде розрахована на перебування 10-15 дітей одночасно.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram