ГоловнаПолітика

Саша Боровик піде в мери Одеси від БПП

Помічник Саакашвілі позмагається за посаду із Гурвіцем і Трухановим

Саша Боровик піде в мери Одеси від БПП
Фото: dumskaya.net

Відомий юрист та економіст Саша Боровик піде в мери Одеси від Блоку Петра Порошенка. Про це повідомив у середу глава Одеської обласної адміністрації Михайло Саакашвілі.

"Блок Петра Порошенка висуне на мера Одеси Сашу Боровика. Саша Боровик - одесит, тут ріс, його батьки живуть тут. Він дуже освічений, закінчив Гарвардський університет. Останні кілька місяців він у нашій команді, займався реформами. Це дійсно нове прогресивне обличчя України", - сказав Саакашвілі на спільному брифінгу з американським сенатором Джоном Маккейном.

Як повідомляє видання "Думская", у вівторок міська територіальна виборча комісія зареєструвала першу п'ятірку кандидатів в мери Одеси. Серед них - колишній міський голова Едуард Гурвіц, нинішній мер Геннадій Труханов, соратниця Сергія Тігіпка Світлана Фабрикант.

Нагадаємо, Саша Боровик після повернення з еміграції в Україну мав зайняти посаду першого заступника міністра економіки, однак не спрацювався з міністром і пішов з відомства. У червні він увійшов у команду Саакашвілі в Одесі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram