ГоловнаПолітика

У Насірова знайшли незадекларовану квартиру в Лондоні

Костянтин Лікарчук мстить своєму колишньому шефові.

У Насірова знайшли незадекларовану квартиру в Лондоні
Фото: politica-ua.com

Костянтин Лікарчук, звільнений напередодні зі скандалом з посади заступника голови Державної фіскальної служби, оприлюднив виписку з реєстру, згідно з якою його колишній начальник Роман Насіров є власником квартири в Лондоні. Цю нерухомість, за даними Лікарчука, Насіров не вніс до декларації про доходи, яку подавав в Україні.

У своєму фейсбуці Лікарчук виклав скан роздруківки реєстру, в якому Насірова зазначено як власника квартири в Лондоні. Документ датовано травнем 2015 року. Квартиру Насіров купив 2007 року.

"У мене зараз часто запитують, чи я збираюся подавати на Насірова позов до суду про захист честі і гідності за безпідставні звинувачення в корупції. Відповім - я думаю про це і, можливо, подам такий позов за місцем проживання Насірова в Лондоні (квартира 5, 3 Лаймхарбор [Flat 5, 3 Limeharbour], Лондон, Е14 9LS). До речі, квартиру не внесено до декларації Насірова, в результаті чого на підставі частини 8 статті 3 Закону України "Про очищення влади" Насіров потрапляє під люстрацію і не може протягом 10 років обіймати посади в державних органах", - написав Лікарчук.

Він натякнув, що Насіров має ще одне громадянство.

"Не дивуйтеся, якщо незабаром у нашого "героя" спливе ще одне громадянство, а в його касира Романенка - банківські рахунки в Прибалтиці", - написав Лікарчук.

Нагадаємо, Роман Насіров очолив Фіскальну службу навесні. До цього він був нардепом від Блоку Петра Порошенка, ще раніше - працював заступником голови правління Державної продовольчо-зернової корпорації України і займав різні посади в "Ренесанс Капіталі", "Укрнафті", Concorde Capital і Cantor Fitzgerald/BGC.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram