ГоловнаПолітика

Віктор Янукович-молодший загинув на Байкалі (оновлено)

За інформацією джерел, син екс-президента потонув

Віктор Янукович-молодший загинув на Байкалі (оновлено)
Фото: http://partyofregions.ua/

Молодший син екс-президента Україна Віктора Януковича Віктор загинув в Росії за трагічних обставин.

Про це повідомляють відразу чотири джерела LB.ua, два з яких - у Російській Федерації з оточення екс-президента.

За словами джерел, екс-нардеп брав участь у спортивних заходах на озері Байкал, коли мікроавтобус "Фольксваген", в якому крім нього знаходилися ще 5 осіб, провалився під лід. Віктор Янукович-молодший потонув, іншим пасажирам вдалося врятуватися.

Хто був за кермом, не повідомляється.

Водночас, трагедію на Байкалі підтвердило Головне управління МНС по Іркутській області. Згідно з повідомленням, увечері 20 березня на акваторії озера Байкал в районі північного краю острова Ольхон стався провал автомобіля з водієм і п'ятьма пасажирами.

"В порушення вимог заборонних інформаційних знаків громадяни виїхали на лід, щоб зробити кілька фотознімків. У районі мису Хобой автомобіль провалився в тріщину. Глибина в цьому місці становить понад 20 метрів", - розповіли в прес-службі МНС.

"О 23.40 (ірк) п'ятеро людей, яким вдалося покинути потопаючий "Фольксваген", були знайдені і доставлені в н.п. Сахюрта на судні на повітряній подушці "Хівус-10". Рятувальники Сахюртінського ПСП по попередніх координатах за допомогою GPRS повернулися до місця провалу автомобіля і в ополонці виявили тіло водія", - йдеться в повідомленні. Прізвище загиблого при цьому не називається.

Керівник прес-служби МНС РФ по Іркутській області Андрій Шутов спростував інформацію про загибель сина екс-президента, повідомляє BBC Україна.

"У суботу на озері Байкал під лід провалився автомобіль Volkswagen - одна людина загинула. Загиблим виявився Давидов Віктор. Інші п'ять осіб змогли вибратися з автомобіля", - повідомив Шутов. Він також додав, що "не думає, що син президента міг бути водієм".

Як відомо, прізвище бабусі Віктора Януковича-молодшого - матері Людмили Янукович - Давидова.

Джерело РБК в обладміністрації підтвердило, що Віктор Янукович-молодший перебував в автомобілі Volkswagen, який провалився під лід. Подробиці події він уточнити не зміг.

Нагадаємо, сини екс-президента Януковича після його втечі також емігрували до Росії, де і проживають останнім часом. Зазначимо, що Віктор Янукович-молодший відомий своєю пристрастю до автомобільних гонок і автомобілів. За час президентства батька він зібрав величезний автопарк ексклюзивних і дорогих авто.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram