ГоловнаПолітика

Частину Тернополя після виборів відключили від тепла та гарячої води

Мер міста каже, що зірве пломби і подасть тепло в будинки.

Частину Тернополя після виборів відключили від тепла та гарячої води
Фото: vmaike.com.ua

У Тернополі через обмеження газопостачання третина міста залишилася без опалення та гарячої води.

Як повідомили в прес-службі міської ради, відключення котельні на вул. Київській, яка обслуговує значну частину Сонячного масиву, відбулося сьогодні.

"30 жовтня за вказівкою уряду "Тернопільміськгаз" частково припинив подачу газу до міста Тернопіль. Зокрема, припинила роботу котельня на вул. Київській. Тож 30% міста залишилося без тепла і гарячої води, тоді як у найближчі дні синоптики прогнозують мінусову температуру повітря" , - йдеться в повідомленні мерії.

За даними прес-служби, міський голова Тернополя Сергій Надал уже звернувся до правоохоронних органів із проханням зреагувати на незаконні дії підприємства "Тернопільміськгаз", які обмежують постачання газу для мешканців міста в період опалювального сезону.

"Якщо це помста уряду за голосування тернополян на парламентських виборах, то ми, звісно ж, будемо відповідно реагувати. Я вже видав розпорядження, щоб відновити теплопостачання. Пломби, що їх поставили міські газовики, є незаконними, тому вони будуть зірвані. Я не дозволю уряду вводити в Тернополі "холодомор", - заявив Надал.

Нагадаємо, 17 жовтня міський голова Тернополя Сергій Надал заявив, що в місті вчасно не почали опалювати дитсадки, школи, лікарні та житловий фонд, оскільки Тернопіль, як і інші міста Західної України, не отримав лімітів на газ.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram