ГоловнаПолітика

Янукович запустив газову свердловину Shell

Буріння розпочали в рамках спільного договору компанії Shell і ДК "Укргазвидобування".

Янукович запустив газову свердловину Shell
Фото: president.gov.ua

У Харківській області (село Веселе, Первомайський район) урочисто оголошено про початок буріння першої розвідувальної свердловини "Біляївська-400" в рамках спільного договору компанії Shell і ДК "Укргазвидобування".

У церемонії взяв участь Президент України Віктор Янукович.

Президент зазначив, що початок таких робіт є "знаменною подією для нашої країни".

"Умови, які сьогодні створює Україна для бізнесу й інвестицій, мотивовані для інвесторів. Дуже важливо при цьому забезпечити екологічний захист і застосування найкращих технологій у світі", - зазначив Президент.

Янукович наголосив, що таким чином Україна стала однією з тих держав, які створюють сучасні умови, що дозволяють отримувати газ із таких глибин і такого ґрунту.

Нинішня подія є яскравим прикладом співпраці з нашими партнерами. Компанія Shell уже створила близько 2 тисяч робочих місць в Україні", - зазначив Янукович.

Нагадаємо, останній тиждень перед виборами видався насиченим для Януковича. У понеділок він відвідав Москву, причому передвиборні мотиви зустрічі з російським президентом Володимиром Путіним не особливо приховували. 

У вівторок Янукович поїхав у Крим, у середу - в Одеську область. Сьогодні Президент здійснює робочу поїздку в Харківську область.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram