ГоловнаПолітика
Спецтема
Парламентские выборы

"УДАР" теж вирішив паралельно підрахувати голоси

У партії вважають завданням номер один для демократичних сил - контролювати роботу комісій.

"УДАР" теж вирішив паралельно підрахувати голоси
Фото: vkurse.ua

Партія "УДАР" має намір вести паралельний підрахунок голосів виборців на парламентських виборах.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби політсили.

"Партія "УДАР" буде вести паралельний підрахунок голосів і разом із колегами по опозиції і демократично налаштованими мажоритарними кандидатами протидіяти будь-яким спробам можливих фальсифікацій результатів виборів", - сказано в ньому.

Об\'єднана опозиція ніколи не об\'єднається з партією "УДАР". І якщо пройде "Свобода", то й вони з часом будуть вести свою гру.

— Сергій Тігіпко, віце-прем'єр, Партія регіонів

Крім того, "УДАР" зазначив, що деякі дільничні виборчі комісії майже на 100% складаються з представників партії влади, а представники технічних партій не приховують, що працюють на Партію регіонів.

У зв'язку з такою ситуацією, завдання номер один для демократичних сил - це забезпечення контролю роботи комісій з боку представників опозиційних партій і кандидатів у мажоритарних округах, міжнародних і вітчизняних спостерігачів.

Нагадаємо, сьогодні Арсеній Яценюк і Олег Тягнибок заявили, що Об'єднана опозиція і ВО "Свобода" будуть разом боротися проти фальсифікації владою результатів виборів. Зокрема, вони проводитимуть паралельний підрахунок голосів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram