ГоловнаПолітика
Спецтема
Парламентские выборы

Тігіпко впевнений, що новим спікером стане "регіонал"

Віце-прем'єр вважає, що домовитися з "УДАРом" у новообраній ВР буде складно.

Тігіпко впевнений, що новим спікером стане "регіонал"
Фото: Макс Левин

Віце-прем'єр, "регіонал" Сергій Тігіпко вважає, що Партія регіонів буде самостійно формувати уряд після виборів Верховної Ради.

Про це він заявив, відповідаючи на запитання щодо можливої співпраці між ПР і "УДАРом", інформують "Коментарі".

"Хочеться дочекатися того часу, коли почнеться формування уряду. Думаю, саме Партія регіонів отримає це право. Якщо говорити про можливе розширення коаліції, мені здається, з "УДАРом" та Об'єднаною опозицією буде вкрай складно це зробити", - зазначив Тігіпко, додавши, що проблема полягає в тому, що УДАР та ОО тісно співпрацюють і мають "одну й ту саму позицію практично з усіх питань".

Крім того, Тімгіпко впевнений, що головою нової ВР теж стане "регіонал".

"Коли ми зможемо сформувати більшість, це буде наша прерогатива", - зазначив Тігіпко і додав, що в принципі переговори про розширення коаліції можливі.

Водночас, говорячи про можливі кадрові зміни після виборів, Тігіпко зазначив: "Вони повинні бути і вони будуть", і наголосив, що кадрові зміни проводитимуть "на підставі висновків щодо того чи іншого регіону".

Нагадаємо, сьогодні лідер Партії регіонів, прем'єр-міністр Микола Азаров вважає, що ПР потрібно більше уваги приділити питанням ідеології.

Варто також зазначити, Віталій Кличко заявив, що партія "УДАР" змогла б самостійно сформувати Кабінет Міністрів, причому більш професійний, аніж нинішній.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram