ГоловнаПолітика

Комуністи звернулися в прокуратуру з приводу "чорного піару" в Луганську

У КПУ впевнені, що влада програє вибори в Луганській області.

КПУ подала заяву в прокуратуру проти замовників "чорних" бігбордів у Луганську.

Про це кореспонденту ГолосUA заявив народний депутат України від фракції КПУ Спиридон Кілінкаров.

Фото: golos.ua

"Ми вже подали заяву в прокуратуру з приводу цих "чорних" бігбордів, також подаватимемо до суду на рекламну компанію, яка їх розмістила", - сказав він.

Як розповів Спиридон Кілінкаров, йому вже телефонував керівник рекламної компанії, яка розмістила в Луганській області бігборди, спрямовані проти Комуністичної партії України.

Фото: golos.ua

"Він (керівник рекламної компанії, - ред.) розуміє незаконність своїх дій. Він мене переконував у тому, що це, мовляв, якісь хулігани вночі, по-піратськи наклеїли ці "чорні" борди. Насправді - це не так!" - сказав депутат.

Політик переконаний, що це справа рук команди обласної адміністрації, яка розуміє, що вони програють вибори в Луганській області та втрачають свої голоси.

"Тому вони на останньому подиху намагаються шляхом використання "чорного" піару проти КПУ поправити свою ситуацію", - сказав він.

Фото: golos.ua

Також Спиридон Кілінкаров зазначив, що "всі ці потуги з їхнього боку - тонни фальшивих газет, які завозять у Луганську область, інформаційний антипартійний потік, який "крутять" на трьох телеканалах Луганської області, "чорний" рекламний піар, - їм уже не допоможуть" .

"Більшість жителів Луганська та Луганської області - понад 90% - вже визначилася зі своїм вибором і прекрасно зрозуміли, що таке Партія регіонів", - підсумував комуніст.

Фото: golos.ua

Нагадаємо, в Луганську й області з'явилися "чорні" бігборди, спрямовані проти Комуністичної партії України. 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram