ГоловнаПолітика
Спецтема
Парламентские выборы

Ганна Герман змінила роботу

Тепер у неї фартове місце в "Інтерконтиненталі".

Ганна Герман змінила роботу
Фото: www.president.gov.ua

Передвиборний прес-центр Партії регіонів, який очолила радник Президента і кандидат у депутати Ганна Герман, розпочав свою роботу.

"Оскільки нам доведеться зустрічатися щодня, то я візьму ще раз відпустку, тож моя посада в Адміністрації Президента нічого не має спільного із цим", - сказала вона на презентації прес-центру в понеділок у Києві, повідомляє прес-служба Партії регіонів.

За словами Герман, прес-центр працюватиме до моменту оголошення офіційних результатів парламентських виборів.

Разом із тим керівник прес-центру наголосила, що для журналістів тут будуть створені всі умови: "Ми партія небідна, ми зробимо все, щоб журналістам працювалося дуже зручно і комфортно, щоб мали можливість передати об'єктивну, правдиву інформацію якнайшвидше у свій ЗМІ".

Прес-центр Партії регіонів традиційно розмістився в готелі "Інтерконтиненталь". Окрім того, в соціальній мережі Facebook була відкрита офіційна сторінка прес-центру.

"Я думаю, що поки Партія регіонів братиме участь у якихось виборах, прес-центр завжди буде в "Інтерконтиненталі", тому що це дуже фартове місце, ми тут виграємо, ми тут будемо пробувати виграти і нинішні парламентські вибори", - наголосила Герман.

Нагадаємо, керівником передвиборного штабу Партії регіонів призначено секретаря РНБО Андрія Клюєва.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram