ГоловнаПолітика

У Сумській області розгромили штаб "регіоналів"

Партійці звинувачують у нападі опозицію.

У Сумській області розгромили штаб "регіоналів"

У Сумській області в ніч проти 11 жовтня невідомі особи напали на офіс Тростянецької районної організації Партії регіонів.

Про це повідомили в прес-службі облорганізації ПР.

"Зламано двері, вибито міжкімнатну стіну, відімкнено сейф із документацією - такі сліди залишили після себе злочинці. Матеріальні цінності - техніка, комп'ютери, мобільні телефони, особисті речі і т. ін. - усе залишилося на місці. За попереднім припущенням, місце нападу обрано не випадково й усі дії були спрямовані винятково на офіс Партії регіонів, оскільки сусідні офіси в цій самій будівлі не пошкоджені", - йдеться в повідомленні.

Щодо причин і можливих винуватців злочину, то партійці припускають, що до цього можуть бути причетні представники опозиції.

"Злочинців цікавив уміст тільки наших сейфів. Тобто, радше за все, вони шукали певну інформацію про нашу роботу. Конкретно підозрювати нікого не можу. Але припускаю, що це, можливо, наші опоненти, яким не подобається, як проходить наша передвиборна кампанія: а вона проходить конструктивно, з максимальною повагою до опонентів", - сказав голова Тростянецької райорганізації ПР Олексій Новохацький.

Зі свого боку, ВЗГ УМВС України в Сумській області повідомив, що на місці події триває ретельне розслідування. У партійному офісі працює слідча група, там побував начальник райвідділу міліції. Уже встановлено, що зловмисники зняли з петель вхідні двері в будівлю, але в сам офіс парторганізації відразу потрапити не змогли.

Тому невідомі особи проломили гіпсокартонну стіну і, вчинивши в кімнаті безлад, відімкнули два сейфи. З одного з них зникло 800 гривень, які належали бухгалтеру партійців. За даним фактом міліція порушила кримінальну справу за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України - "Крадіжка". Слідство у справі триває.

Нагадаємо, в п'ятницю, 31 серпня, невідомі розгромили комерційний офіс депутата Київради Олексія Давиденка, який балотується до ВР від "УДАРу" у 216 одномандатному виборчому окрузі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram