ГоловнаПолітика

Столичну міліцію зобов'язали припинити нелегальні автоперегони

Прокуратура Києва зобов'язала міліцію забезпечити безпеку руху в столиці.

Столичну міліцію зобов'язали припинити нелегальні автоперегони
Фото: vsekommentarii.com

Прокуратура Києва зобов'язала столичну міліцію забезпечити безпеку руху в столиці, і перевірити інформацію про незаконні автоперегони на київських вулицях.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури.

"Враховуючи значну кількість останнім часом дорожньо-транспортних пригод (ДТП) у Києві, а також зважаючи на повідомлення в Інтернеті про проведення нелегальних автоперегонів на проспекті Бажана і домовленості через соцмережі про організацію та участь у перегонах, міліції доручено вжити заходи щодо припинення перегонів і попередження в майбутньому", - говориться в повідомленні прес-служби.

Нагадаємо, в Києві в результаті ДТП 22 вересня пізно ввечері загинув Сергій Чекашкін, директор департаменту фінансової політики Міністерства економічного розвитку і торгівлі України. Трагедія стала наслідком нелегальних автоперегонів.

Зазначимо, що в ніч проти суботи в Києві заплановані вуличні перегони пам'яті чиновника Мінекономіки Сергія Чекашкіна, який розбився в ДТП на Dodge Viper в ніч проти 23 вересня.

"Державтоінспекція столиці звертається до всіх учасників запланованих на ніч п'ятниці вуличних перегонів пам'яті загиблого Сергія Чекашкіна, врахувати, що такі заходи, якщо на їх проведення немає дозволу, є незаконними", - йдеться в повідомленні ДАІ.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram