ГоловнаПолітика

Королевську і Шевченка звинувачують у серйозній ДТП

Постраждалу в аварії дівчинку повернули з того світу.

Королевську і Шевченка звинувачують у серйозній ДТП
Фото: ukraina-vpered.com

Кортеж представників партії "Україна - Вперед!" Наталії Королевської та Андрія Шевченка став винуватцем ДТП у Луганській області.

Про це повідомляють журналісти програми "Гроші" телеканалу "1+1".

Інцидент трапився 1 вересня в місті Красний Луч, звідки родом Наталія Королевська. Після завершення зустрічі з виборцями кортеж із нею і Шевченко виїхав із міста, а трохи пізніше спричинив ДТП.

Водій Костянтин Юрченко розповів подробиці аварії. "Я їхав по своїй смузі. Раптом із вервечки машин, що рухалася назустріч, вискочила машина за 20-30 метрів від мене. Щоб уникнути лобового зіткнення, я змушений був піти вправо, на узбіччя", - розповів він.

Після того, як чоловіка "підрізали", машину розкрутило і кинуло поперек дороги. Потім у бік вдарила ще одна машина, яка рухалася позаду.

Кортеж зупинився, Шевченко допоміг витягнути людей із розбитої машини, Королевська викликала "швидку". Кандидати в нардепи відмовилися від літака, який чекав на них в аеропорту, і поїхали з постраждалими в лікарню.

У лікарні медики підтвердили журналістам, що Шевченко справді був тут 1 вересня.

За останні 2 роки проти моєї сім\'ї та близьких до неї людей було порушено 36 кримінальних справ

— Наталія Королевська

Пасажирка одного з двох автомобілей, що потрапили в ДТП, дівчинка Світлана, постраждала дуже сильно. За словами її матері Лариси, лікарі повернули Світлану з того світу, а незабаром такий собі Василь Васильович, представник Королевської, дав родині дівчинки, а також матері другого постраждалого по 5 тисяч гривень на лікування. Нині пані Лариса просить гроші на подальше лікування доньки у благодійних фондів. У дівчини, за її словами, перелом носа, перелом таза, тріснула печінка і селезінка, останню видалили.

У міліції відповіли журналістам, що за фактом ДТП порушено справу, але ні копії протоколу, ні схеми аварії ніхто не надав. Окрім того, в програмі повідомили, що за 19 днів міліція навіть не виявила бажання опитати головного потерпілого.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram