ГоловнаПолітика
Спецтема
Парламентские выборы

Горбаль подав документи у ЦВК як самовисуванець

Нардеп стверджує, що його не лякають санкції Чечетова.

Горбаль подав документи у ЦВК як самовисуванець
Фото: Дмитрий Алексеенко

Депутат від Партії регіонів Василь Горбаль балотується на виборах Верховної Ради як самовисуванець.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

"Сьогодні здав документи на реєстрацію у ЦВК як самовисуванець у 221 окрузі в м. Києві (Печерськ плюс частина Солом'янки). Приїхав сам, не на бронетранспортері, без кульок і прапорів. На вході якась активна жінка відразу ж запропонувала свої послуги політтехнолога і допомогу в кампанії, аргументуючи це тим, що вона вже двічі висувалася в президенти. Мадам, за її словами, приїхала з Харкова, де місця її талантам уже немає. Процедура здачі документів зайняла, по-моєму, менше, ніж інтерв'ю каналу ТВі, камера якого чергувала там само", - написав Горбаль.

Разом із тим нардеп зазначив, що його не лякає невдоволення партії, яка, за його словами, виступає проти таких ініціатив.

"Дорогою із ЦВК почитав заяву Чечетова про підготовку санкцій проти непокірних кандидатів-самовисуванців. Усміхнувся. Ще не знаю, що буде на моїх бігбордах і чи будуть вони взагалі, але на них явно не буде банальностей і дурниць на кшталт "Усім буде добре, хай живу я!" або "Старший на районі". Хочеться говорити про конкретні проблеми та шляхи їх вирішення, не малюючи повітряних замків. Упевнений, що кияни цінують щирість і відкритість. І, звичайно, розраховую на допомогу друзів", - резюмував Горбаль.

Нагадаємо, 2010 року Василь Горбаль залишив посаду губернатора Львівської області, не захотівши відмовитися від депутатського мандата.

У нинішньому списку Партії регіонів прізвища депутата не зазначено.

Також, як повідомляється, ЦВК зареєстрував сьогодні 41 самовисуванця.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram