ГоловнаЕкономікаБізнес

"Українська національна лотерея" назвала чорним піаром поширену МСЛ інформацію Актуально

"Згадка в контексті «Української національної лотереї» прізвищ народних депутатів, у тому числі Олександра Третьякова, є абсолютно безпідставною".

"Українська національна лотерея" назвала чорним піаром поширену МСЛ інформацію
Фото: greencrow.com.ua

Компанія «Українська національна лотерея» оприлюднила офіційну заяву щодо поширеного вчора компанією МСЛ звернення до Президента України і називає інформацію в ньому "чорним піаром".

"24 квітня в деяких українських ЗМІ було опубліковано нібито відкрите звернення компанії МСЛ до Президента України та секретаря РНБОУ, в якому, окрім іншого, в негативному ключі згадується наша компанія «Українська національна лотерея», в тому числі ЗМІ безпідставно стверджують про зв'язок УНЛ з депутатом Верховної Ради Олександром Третьяковим.

Ми в черговий раз змушені зазначити, що згадка в контексті «Української національної лотереї» прізвищ народних депутатів, в тому числі Олександра Третьякова, є абсолютно безпідставною і нагадує погано зрежисовану атаку в стилі «чорного піару». Ні Олександр Третьяков, ні інші народні депутати або інші представники законодавчої та виконавчої влади не пов'язані і не мають відношення до нашої компанії як на сьогодні, так в попередні періоди", - йдеться в повідомленні компанії.

"Компанія «Українська національна лотерея» веде законослухняний та прозорий бізнес, залучаючи західні інвестиції в економіку нашої країни та справно сплачуючи значні суми податків до державного бюджету.

Ми працюємо виключно у законодавчому полі, тому будь-яка неправдива інформація, яка поширюється про нашу компанію, буде мати судову перспективу", - резюмували в УНЛ.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram