ГоловнаЕкономікаБізнес

До постачальника бортового харчування в аеропорту "Бориспіль" прийшли з обшуком (оновлено)

Значних затримок рейсів немає

До постачальника бортового харчування в аеропорту "Бориспіль" прийшли з обшуком (оновлено)
Фото: www.mtu.gov.ua

Силові структури проводять обшук у приміщенні кейтерингової компанії "Скай фуд сервіс", яка орендує приміщення на території аеропорту "Бориспіль".

Як повідомляється на сайті аеропорту, обшук проводиться на підставі постанови Баришівського районного суду.

Зазначається, що у 2016 році кейтерингова компанія "Скай фуд сервіс" почала виробляти і поставляти авіакомпаніям бортове харчування у приміщенні, орендованому на території аеропорту.

Значних затримок рейсів з "Борисполя" немає, додали у прес-службі.

Оновлення. Прокуратура Київської області повідомляє, що причина обшуків - перевірка інформації, викладеної у випуску 71 телепрограми "Схеми. Корупція в деталях".

"[У телепрограмі] відображені відомості про те, що посадові особи Міністерства інфраструктури України, регіонального відділення Фонду державного майна України по Київській області, ДП «МА «Бориспіль», спільно з підприємствами, які орендують майно в аеропорту «Бориспіль», зловживаючи владою та службовим становищем, з метою отримання неправомірної вигоди, всупереч інтересам служби провели процедуру конкурсу на право укладення договору оренди нерухомого майна - нежитлового приміщення будівлі цеху бортового харчування і твердого покриття біля нього, які належать до державної власності і перебувають на балансі ДП «МА «Бориспіль». Надалі, всупереч вимогам законодавства, передали зазначене майно в суборенду, чим завдали значної шкоди інтересам держави", - сказано в повідомленні.

Обшуки проводять не тільки на території аеропорту, але і в приміщенні відділення ФДМ по Київській області та низки підприємств.

Інформація про аеропорт "Бориспіль" викладена, починаючи з 20-ї хвилини.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram