ГоловнаКультура

У Lucasfilm вирішили призупинити зйомки спін-офів до "Зоряних воєн"

Фільм про Хані Соло не показав очікуваних результатів у прокаті.

У Lucasfilm вирішили призупинити зйомки спін-офів до "Зоряних воєн"
Фото: B&H

Компанія Lucasfilm, яка зараз є частиною Disney, призупиняє виробництво спін-офів до"Зоряних воєн".

Як повідомляє видання Collider, рішення було прийнято після виходу двох таких фільмів-відгалужень від основної саги: "Ізгой один" і "Соло: Зоряні війни. Історія".

Зокрема, збори фільму про Хані Соло, який вийшов в травні цього року, не задовольнили компанію. При бюджеті, який оцінюється приблизно в 250 млн доларів (плюс 150 млн доларів на промо-кампанію), фільм зібрав трохи більше ніж 340 млн доларів у світовому прокаті.

"Зоряні війни: Останні джедаї" Раяна Джонсона, які вийшли в грудні минулого року, зібрали трохи більше як 1,3 млрд доларів.

Так, на заморозку, як мінімум, поставили проект фільму про Боба Фетте, який мав знімати Джеймс Менголд ("Логан"). Крім того, ходили чутки, що студія розробляє окремий фільм про Обі-Ван Кенобі, вчителя Люка Скайвокера. Очевидно, цей проект також відкладуть.

Collider пише, що студія перегляне концепцію антології "Зоряних воєн". Раніше Disney анонсував, що буде випускати по одному фільму з всесвіту "ЗВ" в рік, і поки що цієї обіцянки дотримався - з 2015 року вийшло чотири фільми. 9-й епізод "Зоряних воєн" вийде в 2019 році. Знімає його Джей Джей Абрамс.

Нагадаємо, фільм "Соло: Зоряні війни. Історія" вийшов в прокаті в травні цього року. Головну роль зіграв Олден Еренрайк, а також Вуді Харрельсон, Емілія Кларк, Дональд Гловер і Пол Беттані. В українському прокаті фільм, згідно з даними Box Office Mojo, зібрав трохи більше як 18 млн грн (700 тис. доларів).

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram