ГоловнаСвіт
Спецтема
"Исламское государство"

Бойовики ІДІЛ атакували початкову школу в Мосулі: троє вбитих

Терористи застосували бойовий безпілотний дрон.

Бойовики ІДІЛ атакували початкову школу в Мосулі: троє вбитих
Архив
Фото: indelauav.com

Бойовики терористичного угруповання "Ісламська держава" (ІДІЛ) атакували будівлю однієї з початкових шкіл у східних кварталах міста Мосул.

Про це повідомив співробітник сил безпеки Іраку Мухаммед Риза Аль-Верді, додавши, що терористи застосували бойовий безпілотний дрон, інформує агентство Anadolu.

У результаті атаки в районі Ар-Рифак загинули троє школярів, одному з яких було сім років, двом іншим по десять.

Разом з тим, літак очолюваної США міжнародної коаліції завдав удару по штабу джихадистів у районі Аш-Шифа на заході Мосула, в результаті чого загинули 19 бойовиків, у тому числі польові командири терористів.

Напередодні повідомляли, що в результаті атак дронів ІДІЛ на сході іракського Мосула вбито дев'ятьох мирних жителів, ще 14 отримали поранення.

Нагадаємо, ще в середині січня повідомляли, що іракські війська звільнили від бойовиків ІДІЛ 90% території Мосула. В операції в Мосулі задіяні близько ста тисяч осіб. Це солдати іракської армії, а також бійці курдського ополчення і шиїтських збройних формувань. Їх підтримує авіація західних і арабських союзників. Мосул - останнє велике місто в Іраку, що залишилося під контролем джихадистів. Вони захопили його в 2014 році.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram